Reizen langs de Sterrenweg

Image
Cover boek

In de Middeleeuwen werd de pelgrimsweg naar Santiago gezien als een aardse weerspiegeling van de hemelse Melkweg. Alles was immers verbonden met alles. Op die camino - de Sterrenweg - hebben wij, als pelgrim en als herbergier, deze verbinding met anderen en het andere diep ervaren. Tegelijk zijn wij onze eigen weg gegaan. De buiten-gewone wereld van de camino nodigt uit om vrij én verbonden te zijn

In ons boek Reizen langs de Sterrenweg beschrijven wij hoe de camino onze levens radicaal verandert. We beginnen onze herberg L’Esprit du ChemiN.
Veel pelgrims schreven over deze magische pelgrimsweg. Nog niet eerder vertelden twee herbergiers hun verhaal. Wat betekent het om een pelgrimsherberg te draaien? Hoe geef je gastvrijheid vorm, ook als de camino steeds drukker wordt? Hoe houd je de drempel van de herberg laag, terwijl je voor eigen rekening en risico werkt? Hoe zorg je voor goed onderdak (eten, drinken, slapen) én heb je aandacht voor de ‘innerlijke reis’ (ontmoeting, zingeving)? Zo ontdekken wij gaandeweg dat ook het herbergier-zijn een pelgrimstocht is: langs toppen, door dalen en met onverwachte wendingen. Een echt reisverhaal, met honderden foto’s.

Hier kun je het boek inkijken.

Het boek kost € 24,99. Je kunt het rechtstreeks per mail bij ons bestellen. Daarmee steun je de herberg. Verzendkosten: gratis, bij verzending binnen Nederland. Voor verzending naar België rekenen we € 5,00 (= verzendkosten -/- verzendkosten binnen Nederland).

Meer informatie:

Bij de presentatie van ons boek werd deze podcast gepubliceerd: