Wegwijzer KernTalenten

Binnenkort volgt hier een Wegwijzer, een oefening die je kunt doen vóór je op tocht gaat. Het geeft je, op een speelse manier, zelfinzicht: wat voor type ben jij?, wat zijn je sterke kanten en wat zijn punten van aandacht?; welke pelgrimstocht zou het beste bij je passen?
Het is letterlijk en figuurlijk een Weg-wijzer. Een oefening die je zelf wijzer maakt over het gaan van de weg. Een wegwijzer met een knipoog, want gebaseerd op de veel uitgebreidere KernTalentenAnalyse.

De KernTalentenAnalyse geeft je inzicht in je karakter, je talenten, en je motivatie. Met die zelfkennis in je rugzak, loop je veel makkelijker door het leven. Je maakt dan keuzes die beter aansluiten bij wie je bent:

  • je kiest voor een studie die aansluit bij je persoonlijke ontwikkeling;
  • je kunt een plan maken voor je loopbaan, zonder risico op burn-out of foute promoties;
  • het geeft zelf inzicht en daardoor aanvaarding van wie je bent en wat bij je past.

Kortom, het leidt tot een beter begrip van de wereld om je heen en jouw plek daarin. 

Huberta is sinds 2014 gecertificeerd analist. Zij biedt ook in de herberg de mogelijkheid aan om deze analyse te doen. Dat kan op verschillende manieren:

  • de Wegwijzer: een korte analyse, op basis van een concrete vraag;
  • de KernTalentenAnalyse: een uitgebreide analyse, inclusief een persoonlijk rapport;
  • de Harts Tocht: een combinatie van een pelgrimstocht in de buurt van de herberg (dus echt op pad) en de KernTalentenAnalyse, plus een aantal coachingsgesprekken.